Pro vás: videa, recenze, výrobky

Jak skladuji kosmetiku + video

4. srpna 2013 v 13:07 | Bekky

návod: výrazné večerní líčení

1. srpna 2013 v 12:04 | Bekky
Tentokrát je tu návod na výrazné večerní líčení. Není zase tak těžké, tak doufám, že vás inspiruji.

video: novinky za červenec

31. července 2013 v 9:29 | Bekky

nabídka oblečení od avendro.cz

29. července 2013 v 12:46 | Bekky
Už jste slyšeli o nabídce e-shopu avendro.cz? Tento e-shop s evropskou módou mě oslovil s nabídkou na zrecenzování jejich oblečení a já souhlasila.

Make-up do 3 minut / 3 minute make-up challenge

26. července 2013 v 15:01 | Bekky

recenze: odlakovač s houbičkou

21. července 2013 v 9:22 | Bekky
Odlakovače spotřebovávám poslední dobou opravdu velké množství. Tenhle jsem objevila teprve nedávno, ale dost se mi zalíbil.

kosmetika na léto + video

16. července 2013 v 13:50 | Bekky

vyhodnocení Giveaway!

5. července 2013 v 16:51 | Bekky
Vyhodnocení soutěže je tady! Výherkyně se sekla jen o 7 gramů, což je velký úspěch. Gratuluji!

recenze: Balea krémy s ureou

4. července 2013 v 20:26 | Bekky
Recenze na Baleu jsou většinou pozitivní. Tak tady je další do řady. Krémy s ureou jsou skvělé. Mám zatím jen dva, ale stali se ihned mými oblíbenými.

video: novinky za červen

1. července 2013 v 11:03 | Bekky

Nákupové video je tady a bohužel mám rýmu, tak doufám, že to nebude moc otravné.

Giveaway! + 100 odběratelů

27. června 2013 v 17:03 | Bekky
Konečně je tu slibovaná giveaway! Všechno důležité o výrobcích i pravidlech se dozvíte v tomhle článku a budu moc ráda, když se zúčastníte všichni :-)

Duhový TAG

15. června 2013 v 19:36 | Bekky
Tento TAG je v poslední době poměrně známý. Mně se ten nápad s barvami duhy také zalíbil a tak je tu video.

nehtová inspirace III

15. června 2013 v 8:32 | Bekky

upoutávka pro kanál na youtube

9. června 2013 v 13:15 | Bekky

plavky a tak dál

30. května 2013 v 18:13 | Bekky

Dnes jsem si šla vybrat plavky. Ne, že bych chodila plavat, ale chtěla bych, tak tohle je motivace. Ten vzor se mi líbí, i barvy, i když jsem původně chtěla světlejší, tak tohle mi sedne.

Květnový LadyBox – recenze

26. května 2013 v 21:23 | Bekky


Přípravky pro tělo i vlasy a také dekorativní kosmetika, to všechno nabízí květnový LadyBox.

otevírání LadyBoxu za květen 2013

23. května 2013 v 22:35 | Bekky

Je tu další otevírání LadyBoxu, tentokrát květnového. Ve videu nejsem tentokrát tolik "rozjuchaná" jako v minulém rozbalování.

Dermacol Longlasting lipstick vs. Maybelline Color Sensational

17. května 2013 v 19:15 | Bekky
Tentokrát tu mám srovnání mých dvou oblíbených rtěnek. Dermacol Longlasting lipstick a Maybelline Color Sensational.

nehtová inspirace II

14. května 2013 v 17:46 | Bekky

Maybelline Color Tatoo 24HR

4. května 2013 v 10:44 | Bekky

Konečně je tu recenze na Color Tatoo. Vzhledem k tomu, že většina z vás ví, jak jsou úžasné, bude to recenze poměrně krátká.
 
 

Reklama