Pro vás: videa, recenze, výrobky

vyhodnocení Giveaway! (200 odběratelů)

16. října 2013 v 21:36 | Bekky
Vyhodnocení giveaway je tu! Takže kdo to vyhrál?

Giveaway! + 200 odběratelů

8. října 2013 v 21:53 | Bekky

Tak je tu soutěž! Kanál na youtube přesáhl 200 odběratelů a já vám chci takhle poděkovat :-)

recenze: Zoeva paleta 88 stínů + video

3. října 2013 v 16:07 | Bekky
Dnes tu máme zase jednu recenzi a to na paletku, kterou jsem chtěla strašně dlouho: 88 všemožných barevných stínů v jedné krásné paletce.

video: novinky za září

30. září 2013 v 19:27 | Bekky

Další měsíc u konce a tak tu máme i další nákupové video. Tentokrát je tu hodně dekorativky, tak snad se bude video líbit :-)

Podzimní doplňky

26. září 2013 v 16:10 | Bekky

Podzim už je v plném proudu a počasí nám moc nepřeje. Jaké doplňky vybrat, abychom rozptýlily to ošklivé sychravé počasí? Kouknem na to a třeba vás inspiruji :-)

Peelingy na obličej i tělo

24. září 2013 v 18:17 | Bekky

Péče o kůži je samozřejmě důležitá - a samozřejmě k tomu opečovávání používáme různé způsoby i výrobky. V tomto článku vám představím nějaké peelingy.

kosmetika na podzim + video

22. září 2013 v 18:11 | Bekky

Dnešní video je o kosmetických produktech na podzim. Doufám, že se vám bude líbit a třeba trohu inspiruje.

velká recenze kosmetiky e.l.f. + video

17. září 2013 v 22:00 | Bekky

Kosmetika z internetového obchodu e.l.f je poměrně profláklá záležitost. Jak vidím jejich výrobky já a jaké mám s nimi zkušenosti?

2 laky, které mě okouzlily: GS a Colorama

11. září 2013 v 19:34 | Bekky

Krátké recenze dvou skvělých laků: Nail Care Whitener od Gabrielly Salvete a Colorama Polka Dots od Maybelline. GS je klasika a tato Colorama zase novinka.

Pár rad pro oblečení do školy + video

8. září 2013 v 23:36 | Bekky

Outfitové video tu dlouho nebylo a povídací video také ne, tak jsem to spojila dohromady.

Stipple brush - ano nebo ne?

5. září 2013 v 20:40 | Bekky

Koupit nebo nekoupit? Vyplatí se? A jak funguje? Stipple brush je jeden z méně obvyklých štětců, tak se ho pokusím trochu představit.

Péče o kosmetické štětce

29. srpna 2013 v 11:02 | Bekky
Péče o štětce je velmi důležitá a tak vám teď trochu poradím jak na to. Vše, co vím o praní, péči a uskladnění různých štětců bude v tomto článku.

Zpátky do školy / Back to school make-up tutorial

27. srpna 2013 v 15:56 | Bekky

Jak se značky kopírují

26. srpna 2013 v 16:20 | Bekky
Kosmetika sem a kosmetika tam. Nebudu rýpat do toho, kdo první vymyslel micelární vodu, nebo stipple brush, ale některé věci bijí do očí. Tady vám ukážu pár takových.

NARS tvářenka? Ale kdepak, obyčejný e.l.f za 97,-

video: novinky za srpen + má sbírka rtěnek

25. srpna 2013 v 10:56 | Bekky

recenze oblečení od avendro.cz

23. srpna 2013 v 12:26 | Bekky
Na konci července jsem psala článek o nabídce od e-shopu avendro.cz, který spolupracuje s bloggerkami a nabízí jim oblečení za recenze. Moje vybrané oblečení už mi dorazilo a tak se v tomto článku dozvíte, jak jsem s ním spokojená.

Atomizér + Co nosím v kabelce TAG

20. srpna 2013 v 15:39 | Bekky

recenze: Dermacol Obsesión

14. srpna 2013 v 20:25 | Bekky
Tak zase jednou jedna recenze - tentokrát mnou vychvalovaná Dermacol Obsésion.

video: 3 letní outfity

12. srpna 2013 v 20:32 | Bekky

návod: jemné letní líčení

10. srpna 2013 v 12:01 | Bekky
 
 

Reklama