Pro vás: videa, recenze, výrobky

10 kosmetických věcí pod 100 korun, které stojí za to zkusit

8. února 2014 v 18:09 | Bekky

Není vždy třeba nakupovat draze, i levné věci mohou být kvalitní. Ráda bych vám poradila deset, které stojí pod sto korun, ale opravdu stojí za to je vyzkoušet.

Recenze: vlasová péče Biosilk Silk Therapy

1. února 2014 v 12:47 | Bekky

Biosilk Silk Therapy. Vlasový přípravek s obsahem čistého hedvábí, vitamínů a rostlinných výtažků pro obnovení zničených, suchých a matných vlasů. Hydratuje vlasy i pokožku hlavy, dodává zdravý vzhled, pružnost a měkkost. Dále chrání před UV paprsky a při pravidelném používání chrání před ztrátou hydratace a zásahy kadeřnické chemie.

Speciální 100té video!

26. ledna 2014 v 11:44 | Bekky

Oblečení skoro do zimy + video outfitů

21. ledna 2014 v 16:53 | Bekky
Tahle zima - nezima je poněkud zvláštní. Přece jen sníh nikde, ale teploty se pohybují kolem nuly a tak je potřeba zabalit se do trochu teplejšího oblečení.

recenze: Sleek V2 matná paletka stínů

8. ledna 2014 v 22:15 | Bekky

Paletka matných stínů byla mým přáním dlouho, stejně tak jako paletka Sleek - tak jsem to nakonec spojila do jednoho výrobku a je jím matná V2 paletka. A jaká je?

Gabriella Salvete / recenze značky a kosmetiky

5. ledna 2014 v 14:41 | Bekky

Gabriella Salvete je značka, kterou mnozí znají pro její kvalitní a v poslední době velmi populární pískové laky, ale co všechno se za ní ještě ukrývá? Pojďte se na to podívat!

video: novinky za prosinec

30. prosince 2013 v 17:09 | Bekky

Další nákupové a novinkové video je na světě. No, konec prosince, jak jinak :-) A dnes ještě dvě random fotky z nákupního dne :-)

recenze: toaletní voda Adidas Fruity Rhythm

25. prosince 2013 v 11:54 | Bekky

Moderní, všestranná, ženská, svěží i ovocná. Všechny tyto vlastnosti v sobě ukrývá vůně pro ženy Adidas Fruity Rhythm.

Vánoční nehty + video

14. prosince 2013 v 14:58 | Bekky

Adventní speciály (video-blogy)

8. prosince 2013 v 18:07 | Bekky
Advent je určitě krásné období roku. Já ho tento rok dokumentuji pomocí videí - takových vlogů. Dnes máme druhou adventní neděli a s ní druhé video a tentokrát je dokonce i s mojí sestrou.

video: novinky za listopad

30. listopadu 2013 v 11:18 | Bekky

Je tu konec dalšího měsíce a s ním i další video o mých nákupech. Tentokrát tedy za listopad a bohužel s umělým světlem, protože počasí stále zlobí :-(

Novinové nehty + video

18. listopadu 2013 v 13:22 | Bekky

Péče o pleť - krok za krokem

16. listopadu 2013 v 14:56 | Bekky

V dnešním Krok za krokem se budeme věnovat péči o obličej.

Základy líčení pro začátečnice + video

14. listopadu 2013 v 21:23 | Bekky
Tentokrát jsem se zaměřila na rady pro slečny, které teprve začínají s líčením, moc se v tom ještě neorientují, ani neví jakou kosmetiku, by si měly pořídit pro začátek.

návod: jemné růžovo-fialové líčení

6. listopadu 2013 v 21:28 | Bekky

Dnešní líčení je opravdu jemné a jednoduché. Je to opravdu základní a vhodné pro začátečníky. Zvládnete to s minimem věcí, dá se provést v různých barvách a hodí se na denní nošení.

video: novinky za říjen

2. listopadu 2013 v 15:08 | Bekky

Nákupové video je tentokrát poměrně krátké. Snažím se moc nenakupovat a v říjnu to celkem vyšlo :-) Zato listopad a prosinec budou určitě o dost delší :D

Péče o nohy - krok za krokem

31. října 2013 v 11:58 | Bekky


Dnes se v Krok za krokem podíváme na našem těle dolů a zaměříme se na nohy.

Pandí nehty + video

26. října 2013 v 10:04 | Bekky

Jak na tyhle roztomilé nehty s pandami? To vám poradím v dnešním článku :-)

Péče o nehty a ruce - krok za krokem

22. října 2013 v 19:53 | Bekky


Krok za krokem je nová série článků, kde vám jednoduchým způsobem představím ty nejzákladnější věci, které se týkají krásy, kosmetiky, péče o pleť, tělo a tak dále.

Dnes se vrhneme na péči o nehty a ruce. Hebké ručičky jsou vizitkou každého a pro takové ručičky je rozhodně důležitá péče.

video: Kubismus bodyart

21. října 2013 v 18:38 | Bekky

Dnes tedy konečně video, jak jsem připravovala kubistický bodyart, ze kterého už jste viděli nějaké fotky (odkaz). Kvalita videa se dá přepnout do HD :-)
 
 

Reklama