Pro vás: videa, recenze, výrobky

Video: Jak skladuji kosmetiku + info

2. října 2014 v 20:59 | Bekky

Slíbené video o mém skladování kosmetiky doma, je na světě :-) Ještě o víkendu bude část, jak skladuji kosmetiku v Brně, spojená s prohlídkou mého pokojíčku, takže se už teď můžete těšit.

Recenze: Křídy na vlasy + video

18. srpna 2014 v 18:35 | Bekky

Dnes vám chci představit hit letošního léta a to jsou barevné křídy na vlasy. Každý den jiné barvičky, podle vaší fantazie!

Zabojuj s celulitidou!

15. srpna 2014 v 8:50 | Bekky

Problém s pomerančovou kůží se týká i hubených slečen. Jak se jí můžeš zbavit?

Poznej svého protivníka!
Celulitida je vlastně nadbytek tukových buněk, které jsou vytlačované proti povrchu kůže a tvoří na hýždích a stehnech ďolíčky. Na postižených místech se zhoršuje průtok lymfy i krve. Celulitida je dědičná, ale zhoršuje se nedostatečným pitným režimem, nedostatkem pohybu ale i hormonálními změnami.

Jak bojovat?

Zvýrazni své oči, co nejvíc to jde!

23. července 2014 v 22:43 | Bekky

Která z nás by nechtěla mít krásné velké a výrazné oči? Jak na to?

Voděodolné letní líčení

19. července 2014 v 20:43 | Bekky

Každá holka se chce líbit i v létě u bazénu. Jak ale na to, abys neskončila se šmouhami líčidel po celém obličeji?

Nové glitter laky a oční stíny od Gabrielly Salvete

9. července 2014 v 21:42 | Bekky

Chceš se naladit na léto i s kosmetikou? Co takhle vyzkoušet nějaké novinky od Gabrielly Salvete?

500 Odběratelů + Giveaway

7. července 2014 v 9:33 | Bekky
Počet odběratelů na Youtube se přehoupl přes další stovku a tak mám pro vás zase takovou menší odměnu v podobě soutěže o kosmetické dárečky.

Jak jsou na tom deodoranty ve spreji? RECENZE

18. června 2014 v 11:14 | Bekky

Osobně dávám přednost tuhým deodorantům, ale i těch ve spreji několik mám. Tak které za to stojí a které ne? Všechny se dají sehnat celkem běžně v DM nebo v Tetě za rozumnou cenu, tak si je probereme.

Make-Up Academy Undressed paletka + líčení

2. června 2014 v 21:12 | Bekky

O Undressed jsem psala na Facebooku i natáčela videa. Tak vám chci teď všechno pěkně shrnout. Paletka je tedy příjemně nude. Lze ji použít na denní i večerní líčení, jak vám ukážu.

Letní osvěžující sprchové gely Radox

24. května 2014 v 19:23 | Bekky

Léto už je skoro tady, tak vám chci doporučit skvělé letní osvěžení v podobě nových sprchových gelů od Radox.

UMA Cosmetics / velká recenze

19. května 2014 v 21:29 | Bekky

UMA cosmetics je značka, kterou zkouším už nějakou dobu, její výrobky se dají sehnat v rozšířených drogeriích Teta. Výrobky jsou kvalitní a cenově přijatelné - něco mezi Essence a Catrice.

Kdo vyhrál giveaway?

1. května 2014 v 14:40 | Bekky

Giveaway je u konce a tak je tu vyhodnocení. Kdo vyhrál?

Giveaway za 400 odběratelů

23. dubna 2014 v 22:04 | Bekky
Kanál na Youtube se přehoupl přes další stovku odběratelů, a tak zase máte šanci získat ode mě, nějaké dárečky - Giveaway!

Žluté líčení s kuřátky + video

20. dubna 2014 v 13:46 | Bekky

Velikonoce si zaslouží něco speciálního. Kuřátka jsou takový krásný jarní symbol, navíc mají tu správnou jarní barvičku - žlutá v hlavní roli!

Líčení s výraznou linkou / přetváření líčení

5. dubna 2014 v 18:48 | Bekky

Líčení se dá krásně přetvářet z denního líčení. Můžete se tak i naučit techniku večerního líčení, stačí se nalíčit úplně jednoduše denně. Jaké triky se dají použít?

Jaké základní štětce si vybrat, když začínáte s líčením?

16. března 2014 v 13:27 | Bekky

Štětce neodmyslitelně patří k líčení, alespoň já to tak tedy mám. Pokud s líčením začínáte a chcete si pořídit nějaké štětce, které určitě využijete, pomůžu vám!

Stativ Hama Star 63 / recenze

4. března 2014 v 19:45 | Bekky

Dnes to bude trochu netradiční článek. Už nějakou dobu mám stativ od Hamy a tak bych se s vámi chtěla podělit o své dojmy a zkušenosti.

Plesový účes s copem pro krátké vlasy

24. února 2014 v 21:40 | Bekky

I bez dlouhých vlasů jde stvořit pěkný a efektní plesový účes. Úplně stačí mít mikádo a pár věciček. Jak jsem to udělala?

Je libo šálek kvalitního čaje?

18. února 2014 v 21:58 | Bekky

Rádi si vychutnáte kvalitní čaj a nevadí vám si malinko připlatit? Mám pro vás typ, který rozhodně stojí za to. Čaj Dilmah jsem si oblíbila už před nějakou dobou, ale teprve teď zjišťuji, že je to skutečně známá a kvalitní značka.

10 kosmetických věcí pod 100 korun, které stojí za to zkusit

8. února 2014 v 18:09 | Bekky

Není vždy třeba nakupovat draze, i levné věci mohou být kvalitní. Ráda bych vám poradila deset, které stojí pod sto korun, ale opravdu stojí za to je vyzkoušet.
 
 

Reklama