Pro vás: videa, recenze, výrobky

Recenze: Tekuté rtěnky od Dermacol

22. února 2015 v 15:59 | Bekky

Tekuté rtěnky od Dermacol jsou sice novinky, ale už jsem si je stihla oblíbit. Jaké jsou a co od nich očekávat?

Zima ještě nekončí! / Stránka plná inspirace

10. února 2015 v 18:56 | Bekky

Recenze: Štětce Petra Lovely Hair

6. února 2015 v 19:22 | Bekky

Štětce od Peti mám už více než půl roku, tak myslím, že už je dobrý čas na napsání recenze o zhodnocení jejich funkčnosti a kvality.

Plesové líčení - FOTOnávod

3. února 2015 v 18:28 | Bekky

Jak vytvořit takové líčení? Není to nic těžkého, přesvěčte se v tomto článku!

DM BOX - Co v něm bylo?

31. ledna 2015 v 21:05 | Bekky

Jak už asi víte, měla jsem tentokrát štěstí a získala jsem krabičku od drogerie DM, pokud jste neviděli rozbalovací video s mými nejčerstvějšími reakcemi, odkaz bude TADY. Jinak v tomto článku už chci vyjádřit nějaké svoje názory po vyzkoušení výrobků. Tak jdeme na to!

Recenze řady Sébium od Biodermy

14. ledna 2015 v 14:10 | Bekky

Řada Sébium od Biodermy je určená pro mastnou a problematickou pleť, z této řady mám čtyři produkty a jsem s nimi velmi spokojená. Jaké jsou?

Zima a sníh! / Stránka plná inspirace

3. ledna 2015 v 21:43 | Bekky

Silvestrovské líčení + fotografie

31. prosince 2014 v 11:58 | Bekky

Máme tu konec roku 2014 a já tu mám pro vás poslední článek tohoto roku. Je to Silvestrovské líčení, na které jsem obdržela i pár dotazů, a navíc máte v celém článku nějaké fotky, a ještě více fotek máte na Facebooku :-)

Takže, přeji Vám všechno nejlepší do nového roku, hodně úspěchů, štěstí a hlavně zdraví.
Mějte se krásně :-)

NailArt / 4. Adventní speciál + fotky

27. prosince 2014 v 12:47 | Bekky

Tentokrát je video na blogu skoro o týden později než na youtube, trochu jsem zapoměla, tak vám sem dám i nějaké fotky (jen dvě, bohužel víc Vánočních a zajímavých nemám). Mimochodem už je u nás sníh, tak třeba bude nějaké sněhové focení venku :-)

Vánoční TAG / 3. Adventní speciál

14. prosince 2014 v 17:39 | Bekky

Vánoční barvy / 2. Adventní speciál

7. prosince 2014 v 17:31 | Bekky

Loučíme se s podzimem / Stránka plná inspirace

4. prosince 2014 v 21:58 | Bekky

Anděl / 1. Adventní speciál

30. listopadu 2014 v 20:42 | Bekky

Stejně jako minulý rok, i tento pro vás připravím speciální Adventní videa. Toto je první výtvor a je to Mikulášské líčení anděla.

Ještě chvíli podzimně / Stránka plná inspirace

22. listopadu 2014 v 18:27 | Bekky

Podzimní trendy / Stránka plná inspirace

14. listopadu 2014 v 9:00 | Bekky

Jak vykouzlit čarodějnické vlasy?

3. listopadu 2014 v 20:38 | Bekky

Halloween už je sice za námi, ale řekla bych, že se takové vlasy dají vcelku dobře využít na více způsobů a k více příležitostem, než jen jako čarodějnická maska. Jak na ně?

Vyhlášení giveaway za 700 odběratelů

27. října 2014 v 21:36 | Bekky
Vy, kdo sledujete youtube nebo facebook už o vyhlášení víte, vy, kdo ne, máte ho tu :-)

Giveaway za 700 odběratelů

14. října 2014 v 12:17 | Bekky

Je tu konečně giveaway za 700 odběratelů na youtube! Všechno důležité se dozvíte ve videu a informacích níže. Pro účast stačí splnit jen pár kroků.

Podzim v koupelně s Dermacol

11. října 2014 v 13:52 | Bekky

Koupelnu si ráda provoním v každém ročním období, ale podzim je k tomu jako stvořený a Aroma Ritual od Dermacol taky. Sprchové gely i tělová mléka určitě stojí za to.

Prohlídka mého pokoje v Brně

7. října 2014 v 13:40 | Bekky

Prohlídka mého pokoje i s uskladněním kosmetiky už je tu. Řekla bych, že video není ani tak moc roztřesené, jak jsem se bála.
 
 

Reklama