Pro vás: videa, recenze, výrobky

Romantické líčení + video

16. února 2016 v 23:34 | Bekky

Sice po Valentýnu, ale chci vám ukázat své valentýnské líčení. Něco jsem nafotila i natočila a tak mám pro vás tenhle článek. Inspirace se hodí nejen na Valentýna, ale na každé rande a nebo jen tak na pěkný večer. Tak se pojďtekouknout!

Hurá na ples / Stránka plná inspirace

8. února 2016 v 11:08 | Bekky

Katy Perry Mad potion a Killer Queen / Recenze

29. ledna 2016 v 11:32 | Bekky

Parfémové vody od Katy Perry jsem si oblíbila, obzvlášť potom, co jsem vyzkoušela růžovou novinku. Tak mám pro vác menší recenze, které by vám měly obě vůně předtavit a ukázat vám, co od nich čekat.

Nedbalé vlny a kulma od Eta

22. ledna 2016 v 10:04 | Bekky

Kdo má vlasy rovné chce vlnité, a zase naopak. Já si prošla obojím, nejdříve jsem si vlasy žehlila a teď si je zase vlním. A tak bude tento článek o vlnách a mé nové kulmě.

Vánoční GIVEAWAY

29. listopadu 2015 v 13:10 | Bekky

Vánoce se blíží a tak je na čase odstartovat giveaway, abychom to do Vánoc společně stihli. Co vám nabízím a jak soutěžit se dozvíte ve videu nebo níže v článku.

Kazeta Mayfair z drogerie Xantea.cz + video (představení, recenze..)

15. listopadu 2015 v 10:52 | Bekky

V dnešním článku vám dám tip na vánoční dárek pro vaší maminku, tetu nebo kamarádku a zároveň představím anglickou značku Mayfair a její kosmetické kazety, které mě velmi zaujaly a věřím, že osloví i vás.

Dove a Batiste suché šampony

11. listopadu 2015 v 20:50 | Bekky

Nejdříve jsem chtěla udělat souboj těchto dvou značek a jejich suchých šamponů, ale pak jsem najednou zjistila, že moc nevím, jak bych je výrazněji odlišila. Takže jak tenhle článek se srovnáním dopadl?

Recenze kosmetiky z e-shopu Xantea.cz

11. října 2015 v 14:30 | Bekky

Ukážu vám tělovou i dekorativní kosmetiku, kterou mám ze stránky Xantea.cz, tak se pojďte podívat, co mám nového.

Podzim klepe na dveře / Stránka plná inspirace

8. září 2015 v 8:40 | Bekky

Maybelline Baby lips X Dermacol Love lips balm

11. srpna 2015 v 22:25 | Bekky

Pro dnešní článek jsem si vzala na paškál dva oblíbené balzámky, které seženete v každé drogerii. Jak dopadly a který vyhrál souboj?

Moje večerní péče o pleť + Tipy na odličování + VIDEO

30. července 2015 v 18:41 | Bekky

V dnešním článku a videu ti ukážu své oblíbené produkty na odličování a večerní péči o pleť. Především ti představím svého nového oblíbence, kterým je normalizační mycí gel od Ziaji.

Recenze: Sally Hansen Miracle Gel

24. července 2015 v 15:03 | Bekky

Lak Miracle Gel má být zázrak, který má na nehtech vydržet až čtrnáct dní. Jak moc se osvědčil na mých nehtech? A komu bych ho doporučila?

Recenze: Nivea zpevňující tělové mléko do sprchy

21. července 2015 v 19:47 | Bekky

Nepotrpíš si na mazání se krémem, nebo na něj zapomínáš? Tahle věcička ti s tím pomůže!

Letní inspirace / Stránka plná inspirace

14. července 2015 v 19:22 | Bekky

Letní líčení s kosmetikou Dermacol

9. července 2015 v 11:29 | Bekky

Léto za dveřmi / Stránka plná inspirace

2. června 2015 v 21:57 | Bekky

Rtěnky

13. dubna 2015 v 20:25 | Bekky

1000 odběratelů + Giveaway!

1. dubna 2015 v 10:41 | Bekky

Na Youtube jsme překročili hranici 1000 odběratelů a já vás samozřejmě za první tisícovku ráda obdaruji.

Které e-shopy stojí za to navštívit a které ne?

12. března 2015 v 22:16 | Bekky

Ráda bych se s vámi podělila o nějaké tipy na dobré e-shopy, kde ráda nakupuji i s nějakými, které jsou méně dobré. Většina z nich je zaměřená na kosmetiku, ale co o de mě taky čekat, že?

900 odběratelů! + soutěž

4. března 2015 v 15:41 | Bekky

Společně jsme přesáhli hranici 900 odběratelů kanálu na youtube a to znamená, že tu mám pro vás opět soutěž, tentokrát o vlasovou kosmetiku. :-)
 
 

Reklama