Pro vás: videa, recenze, výrobky

Recenze Pearl Drops bělící zubní pasty

18. června 2017 v 21:07 | Bekky

Už jednou jsem se podělila se zážitkem s bělící zubní pastou, což byl Colgate Max White One (dkaz), tentokrát se podíváme na dalšího zástupce této kategoria a to je Pearl Drops Everyday white.

Velikonoční nehty + 2 videa

17. dubna 2017 v 0:01 | Bekky

K příležitosti Velikonoc jsem si připravila dva tutorialy na nehty - jeden s králíčky na růžovém podkladu a druhý, trochu barevnější, v jarních výrazných oddtínech. Dole se můžete podívat na videa s konkrétními návody. Krásné Velikonoce všem!

Recenze Colgate Max White One bělící zubní pasty

30. března 2017 v 21:02 | Bekky

Už nějakou dobu zkouším pastu Max white one od Colgate. Jedná se o bělící pastu, která má vylepšit barvu zubů o jeden odstín za týden. No a jak to zatím vypadá? Na fotky se můžete podívat dolů do článku.

Recenze INDULONA výrobků

14. března 2017 v 18:48 | Bekky

Z Indulony mi poslali několik výrobků na vyzkoušení. Krém, tělové mléko a krém na ruce. No a co na ně říkám? Tahle recenze bude pozitivní.

Sušené maso. Testuji a ochutnávám II

18. února 2017 v 15:27 | Bekky

Dnes Vám ukážu sušené maso, které se nedostalo do prvního článku ochutnávek. A myslím, že to bude velmi pozitivní recenze, hlavně co se týče značky Cruga, ale i Original Jerky mě potěšila jedním výrobkem.

Sušené maso. Testuji a ochutnávám

9. února 2017 v 19:40 | Bekky

Jíte sušené maso? Já ho jím celkem dost, tak jsem se rozhodla vám dát vědět, jaké bych vám doporučila a jaké je podle mě to nejlepší. Pojďte ochutnávat se mnou!

SOUTĚŽ o šperky ze Šperky šup

19. října 2016 v 8:50 | Bekky

Se stránkou www.sperkysup.cz jsme si pro vás připravili soutěž o šperky. Konkrétně o ty, které vidíte na fotce, přívěsky s křídlem a andělské náušnice. Zůčastníte se?

Výběr z letáků / TETA (13.-22.října)

11. října 2016 v 22:09 | Bekky
Sledujete letáky pravidelně? Já se snažím a většinou bych se chtěla podělit o to, co nabízí, dát ostatním nějaké tipy, co vyzkoušet, co je podle mě dobré a co jsem si sama koupila, nebo si koupit plánuji. Koukněte na můj výběr z aktuálního Teta letáku.

Srovnání menstruačních kalíšků / LunaCup a FemmyCycle

5. října 2016 v 18:22 | Bekky

Menstruační kalíšek je výdobytek moderních žen, už jste o něm pravděpodobně slyšeli. Jaký ale vybrat? Osobně vlastním kalíšky dva a to klasický a uzavíratelný. A v následujícím článku a videu je chci porovnat a pomoci vám s výběrem.

Recenze: TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection šampon a kondicioner

1. října 2016 v 8:10 | Bekky

Bed Head od TIGI jsou celkem profláklé výrobky na vlasy. Slyšet jste o nich mohli třeba i od GetTheLouk. Výrobky jsem chtěla dlouho vyzkoušet a pak jsem dostala příležitost. Takže jaké jsou?

Kosmetický pomocník 5v1 Nexon Beauty

6. září 2016 v 9:47 | Bekky

Do mé sbírky domácích pomocníčků přibila další hračka. Tentokrát je to multifunkční kosmetický pomocník 5v1. Čistící kartáček, epilace obličeje, masáž obličeje, holicí strojek, bruska na paty a to všechno jen jako nástavce na jeden univerzální přístroj.

Letní nezbytnosti / Stránka plná inspirace

2. srpna 2016 v 18:14 | Bekky

Batiste X Aussie suché šampony

31. července 2016 v 0:10 | Bekky

Vyzkoušela jsem už několik suchých šamponů, už jsem vám psala o rozdílu mezi Batiste a Dove (odkaz). Tentokrát vám ukážu Aussie suchý šampon.

Jarní tání / Stránka plná inspirace

7. května 2016 v 21:34 | Bekky

Velká recence Rival de Loop / Young

14. dubna 2016 v 9:45 | Bekky

Rival de Loop je značka kterou najdete v drogeriích Rossmann. Pečující kosmetika je přímo Loop a dekorativní Young. Vyzkoušela jsem takový průřez touhle značkou a na to, že je to levná kosmetika, jsem z ní dost nadšená a rozhodně můžu doporučit. Na jednotlivé produkty se můžete podívat v celém článku :-)

Výběr z letáků / ROSSMANN (11.-22.dubna)

8. dubna 2016 v 14:06 | Bekky

Sledujete letáky pravidelně? Já se snažím a většinou bych se chtěla podělit o to, co nabízí, dát ostatním nějaké tipy, co vyzkoušet, co je podle mě dobré a co jsem si sama koupila, nebo si koupit plánuji. Koukněte na můj výběr z aktuálního Rossmann letáku.

Který korektor je nejlepší? / Catrice, W7, Astor

29. března 2016 v 20:46 | Bekky

Korektory jsou malým pomocníkem pro všechny s problémy s pletí, osobně je používám hlavně pod oči a na oči jako podklad pod stíny a na zakrytí žilek. Korektorů jsem zkusila několik, ale povím vám hlavně o třech. Jdeme na to!

Recenze: Čisticí kartáček na pleť 5v1

8. března 2016 v 12:04 | Bekky

Říkala jsem si, že by bylo fajn vyzkoušet si čisticí kartáček na pleť a tak jsem si jeden vybrala. Zkouším ho a zatím jsem moc spokojená. Pojďte kouknout, jaký tenhle kartáček je!

Výběr z letáků / TETA (3.-12.března)

3. března 2016 v 19:57 | Bekky

Sledujete letáky pravidelně? Já se snažím a většinou bych se chtěla podělit o to, co nabízí, dát ostatním nějaké tipy, co vyzkoušet, co je podle mě dobré a co jsem si sama koupila, nebo si koupit plánuji. Koukněte na můj výběr z aktuálního Teta letáku.

Romantické líčení + video

16. února 2016 v 23:34 | Bekky

Sice po Valentýnu, ale chci vám ukázat své valentýnské líčení. Něco jsem nafotila i natočila a tak mám pro vás tenhle článek. Inspirace se hodí nejen na Valentýna, ale na každé rande a nebo jen tak na pěkný večer. Tak se pojďtekouknout!
 
 

Reklama