Sušené maso. Testuji a ochutnávám II

18. února 2017 v 15:27 | Bekky |  Pro vás: videa, recenze, výrobky

Dnes Vám ukážu sušené maso, které se nedostalo do prvního článku ochutnávek. A myslím, že to bude velmi pozitivní recenze, hlavně co se týče značky Cruga, ale i Original Jerky mě potěšila jedním výrobkem.


Cruga Stokkies
Stokkies máte na fotce nahoře i s ukázkou kousku masa. Pokud vím, je to nejdostupnější varianta špalíčků, která se vyrábí. Kousky jsou opravdu nezvykle velké, což jednak zajišťuje, že jsou měkké a zároveň vám dlouho vydrží v puse. Problém je trochu, že ne všechny kousky jsou ideálně libové, ale není to nic, co by se nedalo sníst, respektive, nic co by v produktu vadilo. Chuť je trochu nasládlejší, než mám ráda, ale i tak jsou tyhle velké kousky moje oblíbené.
(35g 79.-)



Jerky vepřové
Značku Jerky jsem za sušené hovězí moc nechválila, o to víc mě překvapilo, že jejich vepřové je skvělé. Chuťově velmi dobré, nepřebíjí ho žádné rušivé chutě, máte jen chuť masa, lehce osoleného. Rozhodně je měkčí než hovězí a jí se skvěle.
(50g 89.-)


Wild West
Tuhle značku vám představuji poprvé a hned ze startu ji doporučuji, hlavně pokud nechcete jen čistou chuť masa, ale i nějaké dochucení. Jerky jsou hovězí, marinované v rajčatové marinádě. Měkké, velmi chutné kousky. Krájené jsou na plátky kvalitou hodně blízké Cruga Biltong, ale chuťově originálnější.
(25g 67.-)


Jack Links Beef Snack
V podstatě namleté ochucené hovězí slisované do tyčinky. Chuť je sladká, není čistě masová. Konkrétně téhle tyčince jsem příliš na chuť nepřišla. Jerky bar od Fine Gusto jsou rozhodně lepší volba.
(25g 19.-)

To by z dnešního dílu bylo vše. Pokud jste první díl přehlédli, koukněte sem (odkaz).
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama