Balea - další recenze

16. listopadu 2012 v 13:07 | Bekky |  Pro vás: videa, recenze, výrobky

Tímhle článkem navazuju na předchozí recenzi na Balea výrobky. Dnes představím výrobky, které jsem si pořídila nedávno, ale už jsem je stihla nějak ozkoušet. Další deodorant a přípravky na poškozené vlasy.


Oil repair shampoo 250ml
Tento regenerační šampón je s arganovým olejem pro roztřepené vlasy. Moc jsem mu kvůli jeho nízké ceně (asi čtyřicet korun) nevěřila, prostě jsem jen potřebovala šampón a tenhle mi padl do oka, ale nakonec předčil moje očekávání. Vlasy jsou po něm hladké, příjemné na dotek a krásně voní jakoby po čokoládě.

Deo sprej s fíky a čokoládou 200ml
Obvykle mě více zaujmou ovocnější vůně, ale tahle je skvělá. Voní krásně sladce, ne vlezle, ale velmi příjemně a vedle té nasládlé je ještě jakýsi jiný podtón, nejspíš těch fíků.

Repair + Pflege Express Kur
Tuto kůru pro silně poškozené vlasy jsem si koupila jen jako malý vzorek v takové lahvičce, jakou vidíte nahoře. Nekupovala jsem ji pro sebe, ale pro mého kamaráda, no nedalo mi to a zkusila jsem to taky. Byla jsem až překvapená, jaký byl po jednom umytí super výsledek. Úplně hlaďoučké vlasy, snadno se rozčesaly a vypadaly dobře déle než obvykle. Příště si ji koupím znovu a snad ji najdu i v běžně velkém balení.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Vendy Vendy | Web | 16. listopadu 2012 v 14:09 | Reagovat

Mám dojem, že jsem od Balea měla právě balzám na vlasy a byl skvělý.
Nedávno jsem si kupovala šampon s arganovým olejem od Garnieru a byl taky skvělý, takže myslím, že je to tím arganovým olejem. Arganový olej je totiž vynikající, má trojnásobné množštví vitamínu E a je neuvěřitelný pro pleť i pro vlasy.

2 Bekky Bekky | Web | 16. listopadu 2012 v 14:18 | Reagovat

[1]: Taky myslím, že je to tím, už jsem měla jeden podobný, od jiné značky..

3 krysiik krysiik | Web | 16. listopadu 2012 v 15:10 | Reagovat

Můžu se jen zeptat v jaké drogerii ty přípravky kupuješ?

4 Adiee. Adiee. | Web | 16. listopadu 2012 v 21:48 | Reagovat

Poohlédnu se po těch věcech na vlasy. Jestli jsi byla ty spokojená, budu taky. A moje vlasy určitě taky. :-D Jsou velice nemocné..

5 Alia Alia | Web | 17. listopadu 2012 v 10:18 | Reagovat

Balea zní možná trochu otázně kvůli tomu, že není vůbec drahá, ale i tak je většinou skvělá - aspoň mě ještě od ní nic nezklamalo.:D

6 Zel. Zel. | 17. listopadu 2012 v 10:20 | Reagovat

Ja mám dosť zvláštne vlasy (hnedé obyčajné)..farbiť si ich nechcem...nepoznáš nejaký prípravok, šampón, proste hocičo čo by mi ich oživilo prípadne dodalo objem? inak pekná recenzia, v budúcnosti si tieto veci určite kúpim :) btw. mám 13 :DDDD

7 Vendy Vendy | Web | 17. listopadu 2012 v 14:24 | Reagovat

[6]: Lesk vlasů ti dodá trocha octa nebo citronová šťáva při posledním splachování. A splachuj vlažnější vodou, ne příliš horkou. Zkus to, uvidíš... ale vlasový přípravek si fakt budeš muset najít svůj, každý má jiné vlasy, co sedí jednomu, nemusí sedět druhému.
Zkus i ten šampon s arganem, co doporučuje Bekky, je opravdu dobrej.
Z vlasových balzámů jsem zkoušela ledacos, ale nejlepší pro mě byla Schauma, úplně obyčejná, pro normální vlasy - cokoliv jsem zkoušela jiného, vlasy mi plihly, jen Schauma byla v pohodě.

8 Zel. Zel. | 17. listopadu 2012 v 16:20 | Reagovat

[7]: ďakujem :) !

9 viola. viola. | Web | 17. listopadu 2012 v 16:36 | Reagovat

balea je naprosto bombová značka! člověk si řekne, jasně prostě levná DM značka, ale hovíínečko)
je to kvalitní, super vonavá značka:D!)

10 Bekky Bekky | Web | 18. listopadu 2012 v 19:38 | Reagovat

[3]: Balea se prodává v DM :-)
[4]: to jo, dej mi vědět jak to dopadlo :-)
[5]: mě zatím taky ne, takže tam buddu nakupovat dál..
[6]: Vendy to napsala skvěle, já bych ještě dodala, že jsem zkusila přípravek Loreal - full repare 5 a ten byl moc dobrý, uhlazoval, dodal lesk a vylepšoval strukturu..
[9]: musím souhlasit, levná, ale skvělá :-)

11 gamerka007 gamerka007 | E-mail | Web | 18. listopadu 2012 v 20:42 | Reagovat

Balea je jedna z mých oblíbených značek, zejména co se týče věcí na vlasy, miluji ty šampony a balzámy, právě ty v tubě, jako tu máš ty:) Oblíbila jsem si ten zelený na objem, vážně mi na ten den ten větší objem dodá:) rozhodně víc než jakýkoliv jiný šampon. Ale používám ho i s příslušným balzámem. A teď ten nový kofeinový úplně úžasně voní:) I přítel si tu vůni oblíbil, že mu připomíná nějaké bonbony fialky:D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama