recenze: Tea of life

24. září 2012 v 17:17 | Bekky |  Pro vás: videa, recenze, výrobky

Toto je zřejmě můj první bílý čaj. Vybrala jsem si tento s citrusy a byla to dobrá volba.



Bílý čaj je vyroben z prvních, ještě nerozvinutých lístků rostliny Camellia Sinesis. Pochází z Číny a dlouhou dobu byl považován za nápoj císařů. Obsahuje hodně antioxidantů, více než zelený a černý čaj. Je tedy pro organismus velmi přínosný.

White tea Natural citrus je bílý čaj s příchutí limetky, citrónu a pomeranče. Lze ho připravit jako horký nápoj, nebo ledový čaj.

Podle mě je tento čaj chuťově velmi příjemný a krásně voní. V balení je dvacet pět sáčků a cena je přibližně čtyřicet korun.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Maryuuan-Mo Maryuuan-Mo | Web | 24. září 2012 v 17:28 | Reagovat

Vypadá dobře. Bílé a jasmínové čaje jsou moje nejoblíbenější. Někdy ho vyzkouším.

2 krysiik krysiik | Web | 24. září 2012 v 17:37 | Reagovat

ten mám doma a ještě jsem se nějak neodhodlala si ho udělat -_-

3 Bekky Bekky | Web | 24. září 2012 v 18:01 | Reagovat

[1]:[2]: tak určitě doporučuju :-)

4 Em Age Em Age | E-mail | Web | 24. září 2012 v 18:21 | Reagovat

Bílý čaj jsem pila několikrát, hlavně proto, že se svými kamarády chodím hodně do čajovny. Měla jsi někdy a i zelenej kvetoucí čaj?

5 Hanny^ Hanny^ | Web | 24. září 2012 v 18:33 | Reagovat

Jak už jsem říkala jednou na čaje moc nejsem tak nevím co ti na to říct, ale recenze píšeš pěkně;)

6 Bekky Bekky | Web | 24. září 2012 v 20:17 | Reagovat

[4]: ten jsem asi ještě neochutnala, ale nějaký zelený čaj tu mám :-)

7 Vendy Vendy | E-mail | Web | 25. září 2012 v 21:47 | Reagovat

Čaj s příchutí citrusu může být lahodný. Takové mám ráda! Takže i tohle je dobrý tip.
Tvoje čajové recenze a doporučení se mi líbí, neobvyklý nápad.

8 R R | Web | 27. září 2012 v 20:00 | Reagovat

Jsem poměrně velký čajoholik. Piju jak černé, tak zelné, ale také i ovocné.. Hlavně sypané čaje, ale bílý jsem ještě opravdu nepila.

Citrusový musí chutnat zajímavě a osobně bych si ho hned uvařila. Cena se mi zdá dobrá, když to zhodnotím s některými jinými čaji, řekla bych že je až moc dobrá :)

9 Bekky Bekky | Web | 27. září 2012 v 20:14 | Reagovat

[8]: takovou cenu jsem sehnala přes internet, ale v obchodě jsem ho ještě neviděla, rozhodně chutná zajmavě :-)

10 Mani Mani | 23. února 2017 v 9:45 | Reagovat

Miluju čínský bílý čaj:http://www.more-caje.cz/bily-caj/
Vyzkoušejte také..

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama